Meistä

Dealfinder on palvelu, joka auttaa vertaamaan ja ostamaan yritysten palveluita tasaisemmin. Uskoimme, että eri yritysten etsiminen, yhteydenotto niihin ja niiden tarjousten vertailu kesti liian kauan ja sitä oli tehostettava. Siksi olemme luoneet Dealfinderin, jotta yksityinen henkilö säästää sekä aikaa että rahaa. Ja jotta yritykset saisivat enemmän työtarjouksia, kun keräämme kaiken yhteen paikkaan.

Dealfinder omistaa vuonna 2019 perustetun HS Group AB: n.

Pohjanmaalta kotoisin olevat Simon Skrabb ja Hampus Holmgren ovat hyviä ystäviä lapsuudesta saakka, ja jotka molemmat toimivat ammattijalkapalloilijana. Tarina sai alkuunsa yhteisestä kiinnostuksesta jalkapalloon, joka myöhemmin myös johti kunniaan edustaa Suomen maajoukkuetta ja mm. useita seuroja Ruotsin Allsvenskanissa.

Ammattijalkapalloilijaksi nouseminen korkealle tasolle vaatii kuitenkin paljon. Ilman sitä tiettyä intohimoa ja keskittymistä ei pääse pitkälle. Nämä kaivatut ominaisuudet kulminoituivat myös heidän luodessaan Dealfinderia. Yritys haluttiin perustaa, ja oli alusta lähtien itsestäänselvyys että he tekisivät sen yhdessä.

Monesta ideasta keskusteltiin tuloksetta. Ideoiden takana oli kuitenkin aina halu luoda ihmisiä auttava toiminto, ja kun Simon yksin vaihtoi lattialaatat kotona hän näki nykyiseissä järjestelmässä ongelman: ajankulutus yritysten löytämiseen, yhteydenotto ja hintavertailu oli tehostettava.

Siinä syntyi ajatus luoda verkkosivusto, joka auttaa yksityishenkilöitä ja yrityksiä löytämään toisiaan. Dealfinder oli luotu.