Om oss

Simon Skrabb och Hampus Holmgren är två fotbollsspelande barndomsvänner från Österbotten. Historien började redan när de som små förenades genom intresset i fotbollen, och kom sedan att innebära en proffskarriär för de båda i bland annat finska landslaget och svenska Allsvenskan. Att lyckas som elitfotbollsspelare kräver dock en hel del. Utan ett driv och ett fokus är det svårt att ta sig så långt som de båda har gjort i sina karriärer. Dessa egenskaper har också varit grunden till varför de startade HS Group AB. De ville båda starta ett företag, och det var självklart att skulle göra det tillsammans.

Det var många idéer som diskuterades utan resultat. De ville skapa något de trodde på och som skulle fylla en funktion genom att hjälpa andra. Det var först när Simon skulle byta golv i sin lägenhet som han insåg att det fanns ett problem. Tiden som gick åt till att försöka hitta företag, kontakta och jämföra priser behövde effektiviseras. I det föddes idén om att starta en hemsida som hjälper privatpersoner och företag att hitta varandra. Dealfinder hade skapats.

Dealfinder är en tjänst som hjälper dig att jämföra och köpa tjänster av företag på ett smidigare sätt genom att enkelt fylla i ett formulär. Processen med att hitta olika företag, kontakta dem och jämföra offerter har därför blivit snabbare. Dealfinder skapades så att du som privatperson ska spara både tid och pengar, och för att ni som företag ska få ta del av fler offertförfrågningar, när allt förs samman på ett och samma ställe.

Dealfinder ägs av bolaget HS Group AB som grundades 2019.