Så gör du1

Fyll i vad du behöver hjälp med

”Du klickar in på kategorin du vill ha hjälp med, efter det fyller du i
formuläret efter bästa förmåga så att du kan få offerter av företagen”2

Jämför företagen

”Vänta in och jämför offerterna du fått av företagen”3

Välj företaget som känns rätt för dig

”Välj företag och låt experterna utföra jobbet åt dig”

Varför?

Vi tycker att man ska kunna få tag i företag, veta vem som är tillgänglig och få veta ett pris på ett enklare sätt än hur det har fungerat tidigare. Därför har vi gjort dealfinder.fi för att effektivisera processen så mycket som möjligt. På bara 2 minuter kan du beskriva det jobb du vill ha gjort och företag kommer därefter ta kontakt med dig.

Kolla gärna in vår facebook eller vår instagram för inspobilder och gjorda jobb. Ni kan gå in på sidan om oss och läsa mer om företaget.

Varför företag?

Vi tycker att det är dags att modernisera. Glöm tidningsannonser. De är dyra och ger inget resultat. Google är bra men väldigt dyrt. Istället kan du betala oss den blyga summan som börjar från 20e per månad och ta del av de offertförfrågningar vi jobbar in! Du köper ett paket hos oss. 1, 3 eller 6 månader. Du väljer vilka branscher ni utför. Till exempel badrumsrenovering, köksrenovering eller takläggning. Ni kan välja hur många ni vill inom ert område för samma pris. Vi har just nu 38 olika kategorier inom bygg och renovering som ni kan sortera vilka kategorier ni är intresserade av och välja dem. Anslut företaget nu!

Aktuella offertförfrågningar

Fasadmålning

Larsmo, Österbotten

Badrumsrenovering

Vasa, Österbotten

Nybyggnation

Vasa, Österbotten

Anslut ditt företag